Rizeli siyasetçiden Karaman ve Kalkavan'a tepki!

"Bölücülük ateşi yaktınız, derhal özür dileyip istifa edin!"

Rizeli siyasetçiden Karaman ve Kalkavan'a tepki!
Haber61 Spor Servisi

Rizespor'un küme düşmesinin ardından durumu Trabzonspor'a bağlamaya çalışan ve kin nefret dolu sözleriyle iki şehir arasında gerilim yaratan Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ile Teknik Direktör Hikmet Karaman'a sert tepki geldi. Vatan Partisi Rize İl Başkanı Salih Öksüz, ikilinin bir bölücülük ateşi yaktıklarını söyleyerek derhal istifa etmeleri gerektiğini söyledi.

İşte Öksüz'ün açıklamaları;

Bazen duygular aklın önüne geçer, ancak her saniye toplumun önünde olan insanlar ağzından çıkana dikkat etmelidir. Canımız, sevgimiz en büyük hobimiz Ç.Rizespor’umuzun Başkanı nam-ı diğer “Fakir-fukara balık yiyecek diye, 1 kilo hamsi 1 TL’ye satılmamalı” söylemleriyle halka yukardan bakan Metin Kalkavan ile futbolun ruhundan bir gram bile anlamayan teknik direktörü Hikmet Karaman dün sarf ettikleri sözleri ile kolay kolay onarılmayacak bir bölücülüğü ateşe verdiler.
 
Ancak yinede belirtmek isterim, hiç bir güç Rize ve Trabzon halkının kardeşliğini, birlikteliğini bozamaz ve bozamayacaktır. Rize halkı olarak Trabzonlu kardeşlerimizle o kadar iç içe geçmişizki, birbirimizden tek farklı rengimiz ‘bordo’ dur. Belki Kalkavan ve Karaman’ın amacı yukarıda yazdıklarım değildir ancak söylemleri ve tavırları neyi beslediği çok açık. Derhal bu sözlerinizi sinirden söylediğinizi belirtin ve iki şehrin halkından da özür dileyerek görevlerinizden istifa ediniz.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler