Rize şampiyon oldu

Rize'nin Çayeli ilçesinde Kazım Ayvaz Spor Salonu'nda yapılan ve 62 sporcunun katıldığı şampiyonada 10 kategoride 4 takım mücadele etti. Şampiyonada, Rize Güreş Eğitim Merkezi birinciliği, Rize ÇAYKUR Spor ikinciliği, Azerbaycan takımı üçüncülüğü, Gürcist

Rize şampiyon oldu

Rize'nin Çayeli ilçesinde Kazım Ayvaz Spor Salonu'nda yapılan ve 62 sporcunun katıldığı şampiyonada 10 kategoride 4 takım mücadele etti. Şampiyonada, Rize Güreş Eğitim Merkezi birinciliği, Rize ÇAYKUR Spor ikinciliği, Azerbaycan takımı üçüncülüğü, Gürcistan takımı ise dördüncülüğü kazandı.

Şampiyonayı, Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Güreş Federasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Rize İl Müdürü Ömer Yılmaz, Gençlik Spor İlçe Müdürü Muhammet Yılmaz ve Milli Eğitim İlçe Müdürü Bayram Bakır da izledi.

Şampiyonada dereceye giren sporculara madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor