Rize liderliği kaybetmek istemiyor

Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tavşanlı Linyitspor karşısında alınan mağlubiyetin önemli bir kayıp olduğunu, ancak geçmişe takılıp kalmanın başarıyı olumsuz etkileyeceğini belirterek, ''Bu nedenle her maçtan aldığımız sonuç ne olursa olsun gerekl

Rize liderliği kaybetmek istemiyor

Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tavşanlı Linyitspor karşısında alınan mağlubiyetin önemli bir kayıp olduğunu, ancak geçmişe takılıp kalmanın başarıyı olumsuz etkileyeceğini belirterek, ''Bu nedenle her maçtan aldığımız sonuç ne olursa olsun gerekli dersleri çıkararak yolumuza devam etme çabasındayız. Ligin her geçen hafta stresi ve zorluğu artıyor. Bu zorluğa karşı gerekli tedbirleri alıp yolumuza devam edeceğiz'' dedi.

Sezon başından bu yana özveriyle mücadele ettiklerini ifade eden Mete, ''Bu özverili çalışma sonucunda liderlik koltuğunda bulunuyoruz. Ancak rakiplerimizle aramızda çok fazla puan farkı yok. Bu nedenle her maç her puan çok önemli. Bizim için önemli olan sezon sonunda nerede olacağımız. Olmak istediğimiz yeri de çok iyi biliyoruz'' diye konuştu.

Hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Samsunspor'un çok iyi bir takım olduğunu vurgulayan Mete, şöyle devam etti:

''Samsunspor bu sezon çok iyi bir kadro oluşturdu, çok iyi mücadele ediyorlar. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi bir oyunla farklı bir galibiyet aldılar. Ancak biz de lider durumdayız ve ilk yarının son maçına seyircimizin önüne çıkacağız. Ligin ilk yarısını galibiyetle ve lider olarak kapatmak istiyoruz. Bunu da seyircimizin desteği ile başaracağımıza inanıyorum

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler