Rivaldo Rivaldo'yu kiraladı!

Ülkesine döndükten sonra sahibi olduğu Mogi Mirim'de forma giyen Rivaldo kendini Sao Paolo'ya kiraladı.Ülkesine döndükten sonra sahibi olduğu Mogi Mirim'de forma giyen Rivaldo kendini Sao Paolo'ya kiraladı. Rivaldo artık kiralık olarak Sao Paolo'da oynaya

Rivaldo Rivaldo'yu kiraladı!

Ülkesine döndükten sonra sahibi olduğu Mogi Mirim'de forma giyen Rivaldo kendini Sao Paolo'ya kiraladı.

Ülkesine döndükten sonra sahibi olduğu Mogi Mirim'de forma giyen Rivaldo kendini Sao Paolo'ya kiraladı. Rivaldo artık kiralık olarak Sao Paolo'da oynayacak.

Deportivo ve Barcelona'da oynadığı futbolla efsaneleşen Rivaldo Yunanistan ve Özbekistan'da da top koşturduktan sonra Brezilya'ya dönüp ve sahibi oldu Mogi Mirim'de forma giymeye başlamıştı. Mogi Mirim'in teknik direktörü de eski Beşiktaşlı Zago'ydu. 38 yaşına gelen ve kariyerini sonlandırma evresinde olan Rivaldo kendini başkanı olduğu takımdan Sao Paolo'ya kiraladı. Rivaldo artık Sao Paolo'da forma giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler