Ringlerin kadın savaşçısı

Trabzonlu Milli hocanın yeni yıldızı Sultan

Ringlerin kadın savaşçısı
Haber61 Haber Servisi - Levent Ustabaşı

Fight Club’un organizasyonunda Sultan, yine rakibine ringi dar etti. Gözler Trabzonlu eğitmeni Mehmet Aygün’e çevrildi. 

Türkiye Şampiynoluğu, Avrupa ikinciliği, Uluslararası Öpen Cup şampiyonluğu, 3 profesyonel maçın 2’sini alan Sultan Ünal, rakibi Bulgar Dünya Şampiyonu Sporcu Polina Galinova’yı devirmesinin ardından yeni rakibi için çalışmalara yine eğitmeni Mehmet Aygün ile Antalya’daki spor merkezinde başladı. 

‘Inlerin Sultan’ı ünvanını yavaş yavaş insanların kalbine yazmaya başlayan sporcu, ring uzmanlarınca, “Her geçen gün eksiklerini açıklarını kapatarak gidiyor. Türkiye’den Dünyaya büyük bir Sultan yetişiyor. Bunu şimdiden hissettiriyor. Dinliyor ve uyguluyor. Son maçta tekmeleri zayıftı. Ama harika yumrukları ve koordinasyonuyla rakibine göz açtırmadı. Önümüzdeki 4-5 yılda böyle çalışmayı sürdürürse mükemmel bir savaşçı olacak” yorumları yapmaya başladılar.

Muaythai Milli Takım eğitmeni ve Kickbos ile Muaythai’de şampiyonlukları bulunan Trabzonlu Mehmet Aygün, talebesi Sultan Aygün’ün son 
Fight Club müsabakasında rakibini devirmesini şöyle yorumladı: “Çok çalıştı, geri adımı yok. Bizde buna ‘geri vitesi yok’ derler. Bazen bu ringe olumlu bazen de olumsuz yansıyor ama Sultan üstüne koyarak gidiyor”

Genç sporcu Sultan Ünal ise, “Bazen istediklerimi ringe yansıtamıyorum. Bunu aşmam gerekiyor” ifadeleriyle öz eleştiri yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor