Rigobert Song 11'de

2010 Dünya Kupası'nda E Grubunda mücadele edecek olan Kamerun, hazırlık maçında Gürcistan ile karşı karşıya geldi. Avusturya'da Dünya Kupası'na hazırlanan Kamerun ile Gürcistan'ın karşı karşıya geldiği maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.Geçen sezon Trabzons

Rigobert Song 11'de
2010 Dünya Kupası'nda E Grubunda mücadele edecek olan Kamerun, hazırlık maçında Gürcistan ile karşı karşıya geldi. Avusturya'da Dünya Kupası'na hazırlanan Kamerun ile Gürcistan'ın karşı karşıya geldiği maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Geçen sezon Trabzonspor forması giyen ancak önümüzdeki sezon anlaşılamadığı açıklanan Rigobert Song, bu maçta ilk 11'de sahaya çıktı. 
 
Ankaragücü forması giyen Geremi Njitap ve Kayserispor'un kalecisi Souleymanou Hamidou'yu da kadrosunda bulunduran Kamerun karşılaşmada istediği galibiyet golünü bir türlü bulamadı.

Maçta ilk yarıda forma giyen Rigobert Song, ikinci yarıda yerini Jean-Patrick Abouna'ya bıraktı. Ankaragücü forması giyen Geremi Njitap ise karşılaşmanın ikinci yarısında Mevoungou'nun yerine oyuna dahil oldu. Kayserispor'un kalecisi Souleymanou ise karşılaşmada forma giymedi.
 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor