Renk sarı-kırmızı gönül bordomavi

Trabzonspor’un kurucu kulüplerinden İdmanocağı yönetim kurulu üyeleri bugün Trabzonspor’u ziyaret ettiler. Başkan Mehmet Öz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Asbaşkan Nevzat Şakar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Kahraman ve Mehmet Tunç ile görüştüler

Renk sarı-kırmızı gönül bordomavi

Trabzonspor’un kurucu kulüplerinden İdmanocağı yönetim kurulu üyeleri bugün Trabzonspor’u ziyaret ettiler.

 

Başkan Mehmet Öz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Asbaşkan Nevzat Şakar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Kahraman ve Mehmet Tunç ile görüştüler.

 

Yeni yönetim kurulunu tebrik etmek için ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Öz, “Rengimiz sarı-kırmızı olsa da gönlümüz Bordo-Mavi’dir. Kalbimiz Trabzonspor’la atıyor. Trabzonspor ve İdmanocağı bir bütündür. Trabzonspor’a her türlü desteği vermeye hazırız. Sizlerden de aynı şekilde Trabzon sporuna ve gençliğine desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

 

Asbaşkanz Nevzat Şakar ise kentin köklü kulüplerinden İdmanocağı Kulübü yönetiminin yapmış olduğu ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, Trabzonspor Kulübü olarak her zaman amatörün yanında yer alacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler