Rakipte SON DURUM

Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü Ralf Zumdick, yönetimin kendisine güvendiğini ve bu güveni boşa çıkarmamak istediğini söyledi.Thomas Doll'un görevden ayrılmasının ardından Gençlerbirliği'nde teknik patronluğa getirilen Ralf Zumdick, tesislerde bi

Rakipte SON DURUM

Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü Ralf Zumdick, yönetimin kendisine güvendiğini ve bu güveni boşa çıkarmamak istediğini söyledi.

Thomas Doll'un görevden ayrılmasının ardından Gençlerbirliği'nde teknik patronluğa getirilen Ralf Zumdick, tesislerde bir basın toplantısı düzenledi. Kendisi için önemli olanın takımın başarısı olduğunu belirten Zumdick, "Gençlerbirliği, Thomas Doll ile yollarını ayırma kararı aldıktan sonra, benim takımın başına geçmemi istedi. Ben de Doll ile görüştükten sonra ve onun ayrılacağı öğrendikten sonra bu görevi kabul ettim. Thomas Doll ile uzun yıllardır beraber çalışıyoruz. Onun kulüpten ayrılması
yollarımızın ayrıldığı anlamına gelmez. Onunla her zaman arkadaşız. İleride neler olur bilemiyorum. Hiçbir şeyin garantisi yok. Belki ileride yeniden yollarımız teknik anlamda kesişir. Benim için şu anda olan takımımın başarısı" diye konuştu.

Göreve gelmesiyle ilgili bir soruya Zumdick, "Benim için önemli olan Trabzonspor maçı. Şu anda bunu düşünüyorum. Kontratımla ilgili ne olacağı maçtan sonra belli olur. O zaman bakarız. İlhan Cavcav ve bazı yöneticilerle görüştüm. Bana güvendiklerini söylediler ve görevi bana verdiler. Bana güvendiklerini biliyorum. Ben de bu güveni boşa çıkarmak istemiyorum. Başarılı olmaya çalışacağız" diye bir cevap verdi.
Cengiz Demirel ve Levent Zorluer gibi kaliteli isimlerle beraber olduğunun altını çizen Zumdick, ilk etapta takımı nasıl toplayacaklarını bulmak istediklerini söyledi.

Zumdick, Trabzonspor karşısında farklı bir sistemle sahaya çıkabileceklerinin sinyalini vererek, "Şu an oluşmuş bir kadro ve sistem var. Bunu bir anda değiştirmek zor. Benim kafamda da değişik, kendime uygun ekstra bir sistem var. Trabzonspor karşısında bunu oynatmaya çalışacağız. Çok sayıda sakat ve cezalı oyuncumuz var. Şu anda taktiğimizi gizli tutmak istiyorum. Trabzonspor karşısında başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor