Rakip Karabükspor'da son durum

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, 5 futbolcularının sakat, 1 oyuncularının cezalı olmasının oyunlarını etkileyeceğini bu nedenle Trabzonspor karşısında oyun kurgusunda değişiklik yapacaklarını söyledi.Cuma günü deplasmanda lider Trabzonspor

Rakip Karabükspor'da son durum

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, 5 futbolcularının sakat, 1 oyuncularının cezalı olmasının oyunlarını etkileyeceğini bu nedenle Trabzonspor karşısında oyun kurgusunda değişiklik yapacaklarını söyledi.

Cuma günü deplasmanda lider Trabzonspor ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor bugün tesislerinde son antrenmanını yaptı. Karabükspor bugün saat 15.00'de karayolu ile Ankara'ya buradan da uçakla Trabzon'a geçecek. Bugün yapılan antrenmanı Karabük Demir Çelik İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri "Sağlıklı Karabük İçin Sağlıklı Süt" sloganıyla başlattıkları etkinlikler kapsamında ziyaret etti. Küçük öğrenciler futbolculara süt ikram ederek birlikte fotoğraf çektirdiler.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Seyit İçgül, "İlk yarının bu son maçında istediğimizi Trabzon'da alırsak, ilk 7 içinde kapatacağız. Trabzonspor ilk yarıyı lider olarak bitirmeyi garantiledi. Trabzonspor şu anda Türkiye'nin en iyi takımı. Ama biz de iyi bir takımız. Eğer o atmosferde biraz garanti oynayarak, maçın başlarında gol yemezsek puan alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Fatih, Cernat, Tozo, Şenol ve Angelov'un sakat, Hakan Söyler'in ise cezalı olmasıyla ilgili olarak ise İçgül, "Takımda bir yada iki kişi eksik olsaydı oyunumuzu etkilemezdi. Çok sayıda oyuncumuz var. Bu biraz oyunumuzu tabii ki etkiler. Oyun kurgusunda da değişiklik yapmamıza sebep olacak. Ama onların yerine oynayacak oyuncularımız da onları aratmayacak diye düşünüyorum. Sonuçta sahaya iki takımda 11 kişi çıkacak" diye konuştu.

Teknik Direktör Yücel İldiz ise, "Başlangıçlar ve sonlar çok önemlidir. Sezona başlarken, amaçlarımızı açıklarken insanlar bizlere biraz gülümseyerek baktılar. Ama şu ana kadar geldiğimiz yolun doğru olduğunu düşünüyorum. Kardemir Karabükspor olarak Süper Toto Süper Ligi'nde ağırlığımızı hissettirdik. Kendimizden ve futbolumuzdan söz ettirmeyi başardık" dedi.

İldiz, liderle evinde oynayacaklarını, her iki takımın da eksikliklerinin olduğunu belirterek, şöyle konuştu;

"Cuma akşamı güzel bir maç olacak diye düşünüyorum. Biz her zaman olduğu gibi çıkıp futbolumuzu oynayacağız. Kendi futbolumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Maçı kazanmanın yollarını arayacağız. Bunun da zorluk derecesini de biliyoruz tabii ki. Bana göre bu sezon ligde futbol oynamaya çalışan, kendi oyunundan zevk alan iki takımın mücadelesi şeklinde bir maç olacak. Güzel görüntülere sahip olacak maç bizleri bekliyor. Öncelikle futbol kazansın. Daha sonra az hata yapan kazansın. İnşallah biz daha az hata yaparız

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor