Rakip gözünü TS'ye çevirdi

Hafta sonunda deplasmanda lider Trabzonspor ile karşılaşacak Eskişehirspor, günde yaptığı tek idmanla bu maça hazırlanıyor. Teknik direktör Bülent Uygun'un transferi nedeniyle Etik Kurulu'nun verdiği olumlu kararın ardından rahatlayan takım, tüm dikkatini

Rakip gözünü TS'ye çevirdi

Hafta sonunda deplasmanda lider Trabzonspor ile karşılaşacak Eskişehirspor, günde yaptığı tek idmanla bu maça hazırlanıyor. Teknik direktör Bülent Uygun'un transferi nedeniyle Etik Kurulu'nun verdiği olumlu kararın ardından rahatlayan takım, tüm dikkatini bu maça vermiş durumda. Trabzonspor'un form grafiğine dikkat çeken teknik direktör Bülent Uygun, ne olursa olsun bu maçtan puan almak istediklerini söyledi. 

Antalyaspor maçında her şeyini sahaya veren, kazanmak için her şeyi yapan bir görüntüleri olduğunu ve özellikle ikinci yarıdaki oyunlarıyla maçı kazanabileceklerini söyleyen Bülent Uygun, ''Maçı kazansaydık güzel günler bizi bekliyordu ama futbolun doğasında bunlar var.'' dedi.

Lig maratonunun uzun olduğunu ve bu maratonda alınan her puanın altın değerinde olduğunu kaydeden Uygun, iyi yerlere gelmeleri için her maçtan puan almaları gerektiğini dile getirdi. Uygun, Antalyaspor maçında 6–7 sakat oyuncularının olmasına rağmen oynanan iyi oyunun kendilerini mutlu ettiğini belirterek, kaybedilen iki puana ise üzüldüklerini kaydetti.

Önlerindeki Trabzonspor maçına kilitlendiklerini kaydeden Uygun, Trabzonspor'un yıllar önce Anadolu'nun ağabeyliğini yapıp şampiyonluklar kazandığını hatırlattı. "Şimdi de en son Bursaspor'u yenerek şampiyonluğa sonuna kadar inanmış formda bir takımla oynayacağız." diyerek çok zorlu bir doksan dakikanın kendilerini beklediğini ancak, sakat oyuncuların çokluğuna rağmen Eskişehirspor'a layık bir oyun ve skorla oradan döneceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor