Rakip Fenerbahçe'de son durum

Teknik direktör Christoph Daum, maçın oynanacağı GAP Arena'da gerçekleştirilen bir saatlik bir çalışmada, futbolcularına ısınma ve koordinasyonun ardından şut ve taktik çalışma yaptırdı.Antrenmanın başında saha içinde yapılan toplantıda, antrenör Roland K

Rakip Fenerbahçe'de son durum

Teknik direktör Christoph Daum, maçın oynanacağı GAP Arena'da gerçekleştirilen bir saatlik bir çalışmada, futbolcularına ısınma ve koordinasyonun ardından şut ve taktik çalışma yaptırdı.

Antrenmanın başında saha içinde yapılan toplantıda, antrenör Roland Koch'un motivasyona yönelik sözlerinin ardından, takım alkış yapıp hep birlikte ''Kupa'' diye bağırdı. 

ANDRE SANTOS, LUGANO VE ÖZER KATILMADI

Teknik direktör Daum'un durumunun belli olmadığını ifade ettiği, sakatlığı bulunan Andre Santos ile Lugano ve Özer antrenmana katılmadı.

Sol ayak tabanında sorunu olan Lugano, saha içinde doktor ile yaptığı görüşmenin ardından takımdan ayrılırken, dün İstanbul'daki antrenmandan sonra sol ayak bileğinde ağrı oluşan Özer de antrenmana katılmadı.

Lugano ve Özer'in tedbir amaçlı olarak çalışmada yer almadıkları bildirildi.

Antrenmanı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor