Rakip BJK'da Q7 sürprizi!

Başkan adayı Ferreira'yı destekleyeceklerini söyleyen ünlü futbolcu Futre, Beşiktaşlı oyuncu için Menajer Jorge Mendes ile görüşme yaptıklarını ve her konuda anlaşmaya vardıklarını açıkladı.Sporting Lizbon'da, 26 Mart'ta yapılacak seçimler öncesinde, en b

Rakip BJK'da Q7 sürprizi!

Başkan adayı Ferreira'yı destekleyeceklerini söyleyen ünlü futbolcu Futre, Beşiktaşlı oyuncu için Menajer Jorge Mendes ile görüşme yaptıklarını ve her konuda anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Sporting Lizbon'da, 26 Mart'ta yapılacak seçimler öncesinde, en büyük seçim kozu olarak Ricardo Quaresma gösterildi.

Portekiz basınına dayandırılan habere göre, Sporting Lizbon ile Q7'nin her konuda anlaştığı ve siyah-beyazlılara 8.5 milyon euro vermeyi kabul ettiği vurgulandı.

Haberlerde, ülkede efsaneler arasına giren eski futbolcu Paulo Futre, başkanlık seçimlerinde Jose Eugenio Dias Ferreira'yı destekleyeceklerini açıkladı ve Quaresma'yı transfer edeceklerini söyledi.

Futre, bu bağlamda Menajer Jorge Mendes ile bir görüşme yaptıklarını ve her konuda anlaşmaya vardıklarını belirtti. Dias Ferreira'nın başkan seçilmesi halinde Futre'nin, futbolun başına geçeceğini duyuran gazeteler, seçimlerde bu grubun favori olduğunu yazdılar.

DÖNMEYİ İSTİYOR
Yurt dışında yorulan Quaresma'nın da ülkesine dönmeye sıcak baktığına yer veren ülke basını, futbolcuyla bir telefon görüşmesi yapıldığı ve onun da olurunun alındıktan sonra bu durumun sporseverlere duyurulduğunu ifade etti. Sporting Lizbon'un futbolcuyu renklerine bağlayabilmek için mali anlamda fedakârlıktan çekinmeyeceği de haberlere ilave edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler