Rakibimiz Trabzonspor ve F.Bahçe

Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan, şampiyonluk yarışında Trabzonspor ve Fenerbahçe ile yarışacaklarını, diğer takımların puan farkını kapatmasının mümkün olmadığını söyledi.Bursaspor takım kaptanı Ömer Erdoğan ve yeşil-beyazlıların golcü oyuncusu Turgay B

Rakibimiz Trabzonspor ve F.Bahçe

Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan, şampiyonluk yarışında Trabzonspor ve Fenerbahçe ile yarışacaklarını, diğer takımların puan farkını kapatmasının mümkün olmadığını söyledi.

Bursaspor takım kaptanı Ömer Erdoğan ve yeşil-beyazlıların golcü oyuncusu Turgay Bahadır, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısından umutlu olduklarını söyledi.

Turgay Bahadır ile birlikte Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Ömer Erdoğan, ligin ikinci yarısında zirve yarışının daha da kızışacağını, oynanacak maçların telafisinin olmayacağını belirtti.

Ligin ikinci yarısına deplasmanda Konyaspor maçıyla başlayacaklarını hatırlatan Ömer Erdoğan, "Konyaspor, ara transfer döneminde kadrosunu önemli oyuncularla güçlendirdi. Bizim de iddiamızı sürdürebilmemiz için galibiyetle dönmemiz gerekiyor. Ligin ikinci yarısına inşallah iyi başlarız ve mutlu sona ulaşırız" dedi.

Deneyimli oyuncu, Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmelerinden dolayı oldukça üzgün olduklarını da ifade ederek, artık tamamen lige konsantre olduklarını belirtti.

Ligdeki zirve yarışının şu an itibarıyla 3 takım arasında geçeceğinin görüldüğünü anlatan Ömer Erdoğan, "Puan cetvelinde 5 puan farkla Trabzonspor en avantajlı takım. Ama onlar için de zorlu maçlar olacak. Şu an için bakılırsa şampiyonluk yarışı bizimle Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında geçecek gibi gözüküyor. 3 puanlı sisteme göre ne olacağı belli olmaz. Diğer takımlara saygısızlık olmasını istemem ama puan  farkını kapatacaklarını sanmıyorum" dedi.

TURGAY BAHADIR: İKİNCİ YARI DAHA ZOR OLACAK
Yeşil-beyazlılarının golcü oyuncusu Turgay Bahadır da ligin ikinci yarısının ilk yarıya oranla daha zorlu geçeceğini düşündüğünü ifade etti.

Ligin ikinci yarısında daha fazla gol atarak takıma en üst seviyede katkı sağlamayı istediğini dile getiren Turgay Bahadır, "Zor bir süreç bizi bekliyor, bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun dışında ben başarıya giden yolda takımıma gerekli desteği verebilmek adına çalışıyorum" diye konuştu.

Turgay Bahadır, bir gazetecinin, Glasgow Rangers takımından Kenny Miller'ın transferine ilişkin soru üzerine, "Takıma katılacak olan oyuncu beni motive ediyor. Tecrübeli bir oyuncu geldiğinde ondan öğreneceğimiz çok şey de oluyor. Forma savaşı kızışacak ama rekabet her zaman iyidir. Miller çok iyi bir oyuncu. Bizim için bir şans olur onun gelmesi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor