'Rakibe ilk yenilgiyi yaşatacağız'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Elazığspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon Kulübü'nün başkanı Metin Özke, rakiplerine ilk mağlubiyetlerini yaşatmak istediklerini söyledi. Özke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalar

'Rakibe ilk yenilgiyi yaşatacağız'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Elazığspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon Kulübü'nün başkanı Metin Özke, rakiplerine ilk mağlubiyetlerini yaşatmak istediklerini söyledi.

Özke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Belediye Vanspor'u yenerek moral bulduklarını belirterek, ''Bu maçtan almış olduğumuz 3 puanın moraliyle yine kendi sahamızda Elazığspor karşısına çıkacağız. Rakibimizin ligde yenilgisi bulunmuyor ve ikinci sırada yer alıyorlar. Kendi sahamızda oynayacağımız maçta rakibimiz Elazığspor'a ilk mağlubiyetini yaşatmak istiyoruz'' dedi.

Sezon başından beri sakat ve cezalı futbolcularının çokluğundan dolayı kadro kurmakta sıkıntı çektiklerini ifade eden Özke, ''Futbolcumuz Zeki Yavru ameliyat oldu, en az 6 ay sahalarda olmayacak. Ferhat ve Savaş'ın sakatlıkları sürüyor. Göksü ve Fahrettin ise cezalı durumda. Bu futbolcularımızın olmayışı bizi etkiliyor. Her şeye rağmen Elazığspor maçından istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor