Quaresma'dan şok eden hareket

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma, dün akşam oynanan Trabzonspor karşılaşmasında Hakem Cüneyt Çakır'ı formasından çekmesi objektiflere kare kare yansıdı. Bu hareket üzerine Çakır'ın Quaresma'ya hiçbir şey olmamış gibi "oyununa devam et" dem

Quaresma'dan şok eden hareket

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma, dün akşam oynanan Trabzonspor karşılaşmasında Hakem Cüneyt Çakır'ı formasından çekmesi objektiflere kare kare yansıdı. Bu hareket üzerine Çakır'ın Quaresma'ya hiçbir şey olmamış gibi "oyununa devam et" demesi kafalarda soru işareti oluşturdu. Quaresma bu hareketlerini ilerleyen dakikalarda Trabzonspor'lu futbolculara da yaptı.

 

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile dün akşam Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmada Quaresma’nın, hakem Cüneyt Çakır'a yaptığı şok hareket dikkat çekti. Karşılaşmanın 33. dakikasında Quaresma ile Giray arasındaki ikili mücadelenin ardından bir gerilim yaşandı. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır ise iki futbolcunun arasına girerek gerilimin yükselmesini önledi.

 

Giray'ın kart almadan sadece uyarıldığını gören Portekizli, sinirlenerek Çakır'ın formasını çekerek önüne geçti.

 

Quaresma'nın bu şok hareketi objektiflere kare kare görüntülendi.

 

Bu pozisyon sonrası kart görmeyen Portekizli oyuncu, karşılaşmanın 55. dakikasında hakeme "kart göster" işareti yapınca sarı kartı gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor