Quaresma neler söyledi ?

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızlarından Ricaro Quaresma, Trabzonspor maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. Quaresma'nın açıklamalarından derlenenler şöyle: "Son zamanlarda en iyi oynadığımız maçlardan biriydi.. Bir şeyler yapmak istedik ancak iyi sonu

Quaresma neler söyledi ?

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızlarından Ricaro Quaresma, Trabzonspor maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Quaresma'nın açıklamalarından derlenenler şöyle: 

"Son zamanlarda en iyi oynadığımız maçlardan biriydi.. Bir şeyler yapmak istedik ancak iyi sonuçlandıramadık. Bizim sorunumuz, takım olamamak.

Bu olgu üzerine yoğunlaşmamız gerekiyor. En büyük sıkıntımız üzerimizdeki kazanamama baskısı. Haftaya önemli bir maçımız olacak. Yeni bir başlangıç yapmak için bir fırsatımız olacak. Bu baskıyı üzerimizden atarsak, iyi bir şekilde sonuçları alacağımızı düşünüyorum.

 

Hiçbir zaman sorumluluk almaktan, baskı oluşmasından korkmadım. Hayatta ölüm bile bana korku vermediğinden, baskı da korku vermez. Elimden geleni yapmaya, en iyiyi sahaya yansıtmaya çalışıyorum.

Bazı sıkıntılar oluyor ama bu üzerimde baskı oluşturmuyor. Beni takımdan ayrı tutup, tek başıma eleştirebilirler beni; bundan korkmuyorum. Takım olarak geneldeki baskıyı üzerimizden atmamız gerekiyor. Kişisel olarak baskı yaşıyorum gibi bir durum yok"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor