Provakasyonu biz başlatmadık(!)

Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı Bursa platformu yöneticilerini kabulünde iki camianın dost olduğunu söyledi Bursa Platformu Derneği Başkanı Resul Yiğit, yaptığı açıklamada, son günlerde Bursa kamuoyunu rahatsız eden tartışmaların kendilerini derinden yar

Provakasyonu biz başlatmadık(!)

Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı Bursa platformu yöneticilerini kabulünde iki camianın dost olduğunu söyledi

 Bursa Platformu Derneği Başkanı Resul Yiğit, yaptığı açıklamada, son günlerde Bursa kamuoyunu rahatsız eden tartışmaların kendilerini derinden yaraladığını belirterek, şunları söyledi:

'Bursaspor'un bu olaylar karşısında gösterdiği tavra yürekten destek veriyoruz. Bursa'da yaşayan herkesin şampiyonluk kutlamalarına destek verdiğini hepimiz biliyoruz. Trabzonlusu, Sivaslısı, Anteplisi canı gönülden destek verdi. Birlikte kutladık. Dolayısıyla iki kulübün dost olduğunu daha önceden de gösterdik. Biz her zaman Bursaspor'un yanında olduğumuzu göstermek için bugün buradayız.'

 

Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı ise Bursaspor bayramlaşma töreninde yaptığı açıklamada 'Böyle olayların yaşanmasını kimse arzu etmez. Dilerim son olur. Trabzonspor ülkemizin çok değerli bir kulübü. Bugüne kadar hep dostluklarımız oldu. Bu provokasyonu biz başlatmadık. Dilerim Trabzon'da da böyle bir provokasyon olmaz. Yani hassasiyet gösterilmeli. Çünkü olaylar başka yerlere gider. Biz barıştan yanayız' diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor