Popov'dan Trabzonspor itirafı

Trabzonspor'dan teklif alıp almadığı sorusuna yanıt verdi

Popov'dan Trabzonspor itirafı
Trabzonspor ile bir dönem adı sıkça anılan Popov kariyeriyle ilgili kararını verdi. 

Spartak Moskova'da forma giyen Ivelin Popov, Trabzonspor'la görüşüp görüşmediği şeklinde gelen bir soruya yanıt verdi. Bulgar futbolcu, "Ocak ayında bazı teklifler vardı. Bunlardan biri de Trabzonspor'du. Ancak ben gelen teklifleri kabul etmedim. Çünkü Spartak Moskova'da kalmak istiyordum. Hala da burada kalmayı istiyorum. Bu sezon çok iyi gidiyoruz ve tamamen şampiyonluğa odaklanmış durumdayım." diye konuştu.

Spartak Moskova'nın yeni sezon öncesi Avusturya'da devam eden kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ivelin Popov, transferle ilgili gelen soruya,"Artık bu konuşmaları konuşmak istemiyorum. Ben sadece futboluma odaklandım. Evet, teklifler aldım. Buna Türkiye de dahil. Ancak dediğim Spartak Moskova'da mutluyum ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğimiz için heyecanlıyım." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler