''Play Off öncesi iyi bir prova oldu''

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda deplasmanda Karsspor'a 1-0 yenilen Trabzon Karadenizspor'un teknik direktörü Ahmet Özen, bu maçın ekstra play off maçları öncesi iyi bir prova olduğunu söyledi. Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karsspor maçıyla grupt

''Play Off öncesi iyi bir prova oldu''

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda deplasmanda Karsspor'a 1-0 yenilen Trabzon Karadenizspor'un teknik direktörü Ahmet Özen, bu maçın ekstra play off maçları öncesi iyi bir prova olduğunu söyledi.

 Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karsspor maçıyla gruptaki son maçlarını oynadıklarını belirterek, ''Özellikle ilk yarı müsabaka karşılıklı ataklar şeklinde geçti. Her iki takım da pozisyonlar buldu, ama gol bulamadı'' dedi. İkinci yarının başlarında 1-0 yenik duruma düştüklerini ifade eden Özen, ''Daha sonra yediğimiz gole cevap veremeyince sahadan yenik ayrıldık. Ancak bizim için bu maç ekstra play off maçları öncesi iyi bir prova oldu'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor