Play-off maçları yarın başlıyor

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, TFF 2. Lig play-off ilk maçlarının Antalya'da Mardan Spor Kompleksi ile Atatürk Stadı'nda oynanacağı bildirildi.17.00 Tokatspor-Türk Telekomspor (Mardan Spor Kompleksi)17.00 Trabzon Karadenizspor-Çorumspor

Play-off maçları yarın başlıyor

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, TFF 2. Lig play-off ilk maçlarının Antalya'da Mardan Spor Kompleksi ile Atatürk Stadı'nda oynanacağı bildirildi.

17.00 Tokatspor-Türk Telekomspor (Mardan Spor Kompleksi)
17.00 Trabzon Karadenizspor-Çorumspor (Antalya Atatürk)
20.00 Adana Demirspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor (Antalya Atatürk)
20.00 Eyüpspor-İskenderun Demirçelikspor (Mardan Spor Kompleksi)

Yarınki maçlarda Trabzonspor Karadenizspor-Çorumspor maçının galibi Adana Demirspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor mücadelesinin galibi ile karşılaşacak.

Tokatspor-Türk Telekomspor ve Eyüpspor-İskenderun Demirçelikspor karşılaşmalarından galip çıkacak ekipler de birbirleriyle eşleşecek. 27 Mayıs Perşembe günü oynanacak bu karşılaşmalardan galip çıkacak ekipler de 30 Mayıs Pazar günü final maçında mücadele etme hakkını kazanacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor