Piotr Brozek forma giyecek mi?

Trabzonspor’da takımda sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta oynanan Eskişehirspor maçında forma giyemeyen Piotr Brozek'in, Gaziantepspor maçında 11'de forma giymesi bekleniyor. Sakatlığını atlatan ve takımla birlikte antrenmanlara başlayan Piotr'un, Cale

Piotr Brozek forma giyecek mi?

Trabzonspor’da takımda sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta oynanan Eskişehirspor maçında forma giyemeyen Piotr Brozek'in, Gaziantepspor maçında 11'de forma giymesi bekleniyor. Sakatlığını atlatan ve takımla birlikte antrenmanlara başlayan Piotr'un, Cale ile girdiği forma rekabetinde bir adım önde olduğu öğrenildi.

Polonyalı futbolcu, ligde kalan haftalardaki tüm maçlarını kazanmak istediklerini belirterek, "Hocam bana görev verirse oynamak isterim. Ama oynamasam da takım arkadaşlarımın kazanmak adına gerekeni yapacağına yürekten inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor