Pilot takımdan transfer atağı

1461 Trabzon Gaziantepspor'dan Müslüm Talşik'i transfer etti.

Pilot takımdan transfer atağı

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon Gaziantepspor'dan Müslüm Talşik ile 1,5 sözleşme imzalandığını açıkladı.

1461 Trabzon'dan yapılan açıklamada, "Bordo-Mavi-Beyazlı kulübümüz, Gaziantepspor'dan Müslüm Talşik ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Gaziantenspor'dan transfer ettiğimiz 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Müslüm Talşik bu akşam tesislerimizde  düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı.  Yönetim Kurulu Üyelerimizden Murat Barçın'ın katıldığı imza töreninde Müslüm Talşik 1.5  yıllık sözleşme imzaladı." ifadelerine yer verildi.

Müslüm Talşik kimdir?

1996 Şahinbey doğumlu Müslüm Talşik futbola Gaziantepspor altyapısında başladı. Gaziantepspor'un çeşitli alt yaş kategorilerinde forma giyen oyuncu 2015/2016 ve 2016/2017 sezonlarında Batman Petrolspor'da kiralık olarak forma şansı buldu. Orta sahanın ofansif olarak üç bölgesinde de oynayabilen oyuncu bu sezon takımıyla 18 maça çıktı ve 2 gol kaydetti. Oyuncunun transfermarkt değeri ise 25 Bin Euro.

Pilot takımdan transfer atağı

Pilot takımdan transfer atağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor