Pawel Brozek'te son dakika!

Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz, Manisaspor maçında sakatlanan ve ayağında şiş meydana gelen Polonyalı oyuncu Pawel Brozek konusunda açıklama yaptı. Pawel Brozek’in Manisaspor maçında sağ ayak bileğine ciddi bir darbe aldığını belirten Ayaz, “Oyuncum

Pawel Brozek'te son dakika!

Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz, Manisaspor maçında sakatlanan ve ayağında şiş meydana gelen Polonyalı oyuncu Pawel Brozek konusunda açıklama yaptı.

 

Pawel Brozek’in Manisaspor maçında sağ ayak bileğine ciddi bir darbe aldığını belirten Ayaz, “Oyuncumuzun ayak bileğinde şiddetli darbe sonucu kemik ödemi, bağ zedelenmesi ve alt baldır üst kısmında zorlanma meydana geldi. Pawel Brozek’in sakatlığının teşhisi sonrası tedavisine hemen başlandı. Oyuncumuzun hafta sonu oynanacak Kayserispor maçına yetişmesi için yoğun uğraşımız devam ediyor” dedi.

 

Brozek’in bugün yapılacak antrenmana katılmayacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor