PATO'ya İLGİNÇ yasak

İtalya Başbakanı ve Milan'ın Onursal Başkanı Berlusconi, kızının sevgilisi Pato'ya, Milan'ın şampiyonluğu garantilemesi süresince performansının düşmemesi için 1 ay seks yasağı koydu. İtalya 1. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Milan'da, Brezilyalı fu

PATO'ya İLGİNÇ yasak

İtalya Başbakanı ve Milan'ın Onursal Başkanı Berlusconi, kızının sevgilisi Pato'ya, Milan'ın şampiyonluğu garantilemesi süresince performansının düşmemesi için 1 ay seks yasağı koydu.

 

İtalya 1. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Milan'da, Brezilyalı futbolcu Pato'nun, yeni sevgilisi kulübün onursal başkanı ve İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin yönetim kurulu üyesi kızı Barbara Berlusconi ile seks yapması 1 ay yasaklandı.

 

Takımın golcüsü Zlatan İbrahimoviç'in arka arkaya kırmızı kartlar görerek takımını böylesine önemli bir sezonda sık sık yalnız bırakmasıyla yükü daha da ağırlaşan  Brezilyalı futbolcunun daha iyi randıman verebilmesi için seksten uzak durmasını isteyen Silvio Berlusconi ve Milan yönetimi, üye Barbara Berlusconi'den de Pato kadar anlayış beklediğini duyurdu.

 

'Novella 2000' dergisinin haberine göre Barbara ile Pato ancak Milan'ın şampiyonluğu garantilemesiyle özgürce bir araya gelebilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler