Özkan Sümer ders verecek

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından iki yılda bir organize edilen Uluslararası Teknik Direktör Gelişim Semineri, bugün Antalya'da başladı. 10-11 Ocak'ta Antalya Titanic Resort Otel'deki seminere 600'e yakın teknik direktör katılacak. Seminerin konuşmacı

Özkan Sümer ders verecek

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından iki yılda bir organize edilen Uluslararası Teknik Direktör Gelişim Semineri, bugün Antalya'da başladı.

 

10-11 Ocak'ta Antalya Titanic Resort Otel'deki seminere 600'e yakın teknik direktör katılacak. Seminerin konuşmacıları arasında A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Guus Hiddink, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, MHK Başkanı Oğuz Sarvan ile UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve MHK Danışmanı Jaap Uilenberg bulunuyor.

 

Bugün saat 9.30'da başlayan seminerin açılış konuşmalarını, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, TFF Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Özerten, TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, TÜFAD Başkanı İsmail Dilber ve UEFA temsilcisi Andreas Morisback yaptı.

 

Seminerin ilk gün programında, Türkiye Futbol Federasyonu Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu'nun "Yeni Şiddet Yasası", Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın "Başarıya Giden Yol", Hacettepe Üniversitesi BEYSO Müdürü Prof. Dr. Caner Açıkada'nın "Futbol Sezonunun Plan ve Periyotlanması" ve Genç Milli Takımlar Mentoru Turgay Biçer'in "Teknik Direktörlükte Liderlik ve Karizma" konulu oturumları yer alıyor. Programda ayrıca, Trabzonspor Futbol Koordinatörü Özkan Sümer ile Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın katılımıyla gerçekleşecek "Deneyim ve İstikrarın Buluşması" konulu panel ve UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg ile MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın ortak katılacağı "Hakem Antrenör İletişimi" başlıklı panel olacak.

 

Seminerin ikinci günü, TFF Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu'nun "Futbolcu Temsilciği" konulu oturumuyla başlayacak. A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Guus Hiddink'in, "EURO 2012 yolunda Türkiye" konulu paneli ve maç analisti Hasan Gören'in "2010 FIFA Dünya Kupası Analizi" konulu oturumu ile devam edecek ikinci günün son etkinliği ise, kondisyon antrenörü ve danışman Raymond Verheijen'in yapacağı "Sezon Öncesi ve Sezon İçi Antrenman Metotları" konulu oturum olacak.

 

Program:

 

Bugün

 

09:30 - 10:45 Açılış

 

11:00 - 12:00 Yeni Şiddet Yasası

 

Yunus EGEMENOĞLU, TFF Hukuktan Sorumlu YK Üyesi

 

12:15 - 13:00 Bir Futbol Sezonunun Plan ve Periyotlaması

 

Prof. Dr. Caner AÇIKADA, HÜ STBYO Müdürü

 

14:00 - 14:45 Deneyim ve İstikrarın Buluşması

 

Özkan SÜMER, Trabzonspor Futbol Koordinatörü

 

Abdullah AVCI, Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü

 

15:00 - 15:45 Teknik Direktörlükte Liderlik ve Karizma

 

Prof. Dr. Turgay BİÇER, Genç Milli Takımlar Mentoru

 

16:00 - 16:45 Başarıya Giden Yol

 

Ertuğrul SAĞLAM, Bursaspor Teknik Direktörü

 

17:00 - 17:45 Hakem- Antrenör İletişimi

 

Oğuz SARVAN, MHK Başkanı

 

Jaap UILENBERG, UEFA Hakem Komitesi Üyesi, MHK Eğitim Danışmanı

 

Yarın

 

09:30 - 09:45 Futbolcu Temsilciliği (Menajerlik) Talimatı

 

Yunus EGEMENOĞLU, TFF Hukuktan Sorumlu YK Üyesi

 

10:00 - 10:45 2010 Dünya Kupası Analizi

 

Hasan GÖREN, Maç Analisti

 

11:00 - 11:45 Euro 2012 Yolunda Türk Futbolu

 

Guus HIDDINK, Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü

 

12:00 - 12:45 Sezon Öncesi ve Sezon İçi Antrenman Metotları

 

Raymond VERHEIJEN, Danışman

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor