Özgener'in yerine Atalay iddiası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi değişiyor mu?  Büyük ümitlerle göreve gelen başkan Mahmaut Özgener ve yönetim kurulunun koltuğu icraatları nedeniyle sallanmaya başladı.  Almanya ve Azerbaycan maçı mağlubiyetleri nedeniyle yoğun eleştiri alan TFF

Özgener'in yerine Atalay iddiası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi değişiyor mu?  Büyük ümitlerle göreve gelen başkan Mahmaut Özgener ve yönetim kurulunun koltuğu icraatları nedeniyle sallanmaya başladı.

 

Almanya ve Azerbaycan maçı mağlubiyetleri nedeniyle yoğun eleştiri alan TFF yönetiminde başkan Mahmut Özgener ve yönetimine tepki arttı. Özgener ve yönetiminin görevden ayrılması için düğmeye basıldı.

 

Artan eleştiriler nedeniyle Özgener Federasyonunun görevi bırakması için çalışmalar başlatılırken, Gençlik Spor Eski Genel Müdürü, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın bu görev getirileceği iddia edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor