Özer Hurmacı kriz çıkardı!

Akhisar'da Özer krizi

Özer Hurmacı kriz çıkardı!
Geçen sezon başında Trabzonspor'da yaşadığı sıkıntılar sonrası kadro dışı bırakılan ve sonrasında Akhisar Belediyespor'a transfer olan Özer Hurmacı bu kulüpte de sıkıntı yaşadı.

Yeşil siyahlı formayı giydiği 31 maçta 5 gol, 4 asistlik bir performans sergileyen futbolcunun ücretine zam istediği, olumsuz yanıt alınca kulüple bağlarını kopardığı ortaya çıktı. Geçen sezonun en başarılı isimleri arasında yer alan ve transfer döneminin başında ismi Galatasaray'la anılan tecrübeli futbolcunun Avusturya kampına gitmediği, takımdaki 19 futbolcunun lisansını çıkaran yönetimin Özer için lisans başvurusu yapmadığı öğrenildi.
 
Erzurum kampına da gitmediği bildirilen Özer konusunda yaşanan sıkıntıyı doğrulayan Başkan Hüseyin Eryüksel, tecrübeli oyuncuya 2 hafta izin verdiklerini açıkladı. Başkan Eryüksel, "Özer yeni sezonda alacağı ücrete ciddi miktarda bir zam istedi. Takım içi dengeleri bozmama adına bu talebe olumsuz yanıt verdik. Kendisi bazı kulüplerden transfer teklifi aldığını söyleyince kulübümüzün ve futbolcumuzun ortak menfaatleri doğrultusunda kendisine 2 hafta izin verdik. Özer'in bizimle 2 yıl daha sözleşmesi var. Belirleyeceğimiz bonservis bedelini getirdiği taktirde, istediği kulübe gidebilir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler