Özen: Eleme maçlarının telafisi yok

TFF 2. Lig play-off maçında Çorumspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'un teknik direktörü Ahmet Özen, rakipleri karşısında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon Karadenizspor olarak pla

Özen: Eleme maçlarının telafisi yok

TFF 2. Lig play-off maçında Çorumspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'un teknik direktörü Ahmet Özen, rakipleri karşısında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. 

Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon Karadenizspor olarak play-off maçlarının zorluğunu bildiklerini ve eleme maçlarının telafisi olmadığını belirtti. 

Çorumspor ile daha önce ligde bir çok kez karşılaştıklarını ifade eden Özen, ''Onlar bizim gücümüzü biliyor, biz de onların gücünü biliyoruz. Çorumspor fazla tecrübeye sahip oyunculardan kurulu bir kadroya sahip. Bu onlar için bu bir avantaj olabilir'' dedi. 

Trabzonspor'a oyuncu üreten ve yetiştiren bir takım olarak play off maçlarının kendileri için iyi bir fırsat olduğunu da kaydeden Özen, şunları söyledi:

''Kazanacak olduğumuz her müsabaka sonrasında oyuncularımın itibarı artacak ve kendilerine daha çok güven gelecektir. Türkiye'de pilot takım uygulamasını amacına en uygun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Genç oyuncularımın oynadıkları oyun ve verecek oldukları mücadele ile taraflı, tarafsız herkesin takdirini kazanacaklarına inanıyorum. Çorumspor karşısından elimizden gelenin en iyisini ve bize yakışanı yapacağız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler