Özdilspor’dan kuruculara vefa

Düzenlenen gecede Özdilspor’un kurucuları onurlandırıldı.

Özdilspor’dan kuruculara vefa

Trabzon 2. Amatör Futbol Liginde mücadele eden Özdilspor’da vefa gecesi düzenlendi.

Düzenlenen gecede kurucular Niyazi Sönmez, Muammer Sönmez, Ahmet Adanur, Hüseyin Albayrak ve Haşim Adanur’a teşekkür plaketi verildi.

Yönetim kurulu tarafından takdim edilen plakette “Özdilspor Kulübünün kuruluşunda yapmış olduğunuz özverili çalışmalarınız ve değerli hizmetlerini izcin teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Plaket töreninde Başkan Recep Şahin Ve yönetim kurulu Hüsnü Ayyıldız, Muhammet Ersoy, Murat Ayyıldız, Ersan Ayaz, Murat Albayrak, Adem Coşkun, Ali Ersoy, Hacı Albayrak, Yüksel Adanur, Mihrap Altınışık, Sezgin Altınışık, Sultan Şahin, Volkan Şahin, Muhammet Şahin’in katılımlarıyla gerçekleşti.

Özdilspor’un kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen Zeki Ünver, Fazlı Altunkaynak, Kazım Adanur, Fazıl Aydın, Ali Şahin, Mustafa Adanur, Hasan Albayrak, Zeyim Altınışık, Temel Korkmaz, Mehmet Şahin, Mehmet Bayındır, Abdurahim Ayyıldız, İbrahim Adanur, Recep Şahin iştirak etti.

Yönetim Kurulu adına Başkan Recep Şahin gecenin organize edilip düzenlenmesinde emeği geçen bütün yönetim kurulu üyelerine ve üye Coşkun Altınışık’a teşekkürlerini sundu.

Yönetim kurulu adına başkan Recep Şahin yaptığı açıklamada “futbol şehri Trabzon’umuzun liglerinde mücadele etmeye başlamasında emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım. Bu konuda önderlik yapan Özdilspor’un kurulmasında büyük emekleri olan Niyazi Sönmez, Muhammet Sönmez, Ahmet Adanur, Hüseyin Albayrak ve Haşim Adanur’a teşekkür etmek ve onurlandırmak istedik. Ayrıca tüm yönetim kurulunu ve üye Coşkun Altunışık’ın göstermiş olduğu özverili davranışlardan ve katkılarından dolayı teşekkürü borç bilirim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor