Özbak: Sadece bir maç kaybettin!

Trabzonspor Divan Başkanlığı kurulu Divan Başkanı Ali Özbak, “Trabzonspor nasıl birinci yarıda üstün performans sergilemiş ve bizi sevindirmişse, elbette ki ikinci yarının başlangıcıyla 5 puan kaybederek bizi üzmüştür. Bir maraton kaybedilmiş değil. Trabz

Özbak: Sadece bir maç kaybettin!

Trabzonspor Divan Başkanlığı kurulu Divan Başkanı Ali Özbak, “Trabzonspor nasıl birinci yarıda üstün performans sergilemiş ve bizi sevindirmişse, elbette ki ikinci yarının başlangıcıyla 5 puan kaybederek bizi üzmüştür. Bir maraton kaybedilmiş değil. Trabzonspor zaten lider durumda. Tabi bunun devam edebilmesi için de birlik beraberlik, dirlik olmak gerek. Taraftara büyük iş düşüyor. Bu birleşimi sağlayamazsak avantajlarımızı yitiririz ki tabi bunu kaybetmek güzel bir şey değil” dedi.

 

SUSMAYACAKSIN, BAĞIRACAKSIN

Özbak, sözlerini şöyle sürdürdü: “İki hafta beklediğimiz gibi sonuç vermedi ama bu önümüzdeki maçların da kaybedileceği anlamına asla gelmez. Bu takımı zirveye bu oyuncular, bu taraftar, bu yönetim, bu teknik heyet getirdi. Ama taraftar bir iki maçta kaybedilen puanlar yüzünden paniğe kapılıyor. Yahu niye panik yapıyorsun, hiçbir şey olmamış gibi takımını destekleyeceksin sen. Lidersin hala bunu korumak için oyuncularına moral vereceksin üzerine düşeni yapacaksın. Zaten teknik ekip gerekeni yapıyor oyunculara. Sahada da sen yapacaksın vereceğin desteğinle. Taraftar toplansın bir olsun ve hiç susmasın”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor