Özak EURO 2016 için ne dedi?

Spor Bakanı Faruk Özak, EURO 2016 şampiyonasını Fransa kazanmasının ardından bir açıklama yaptı.Özak, kaybetmek güzel değil ama böylesine büyük organizasyonlarda 7-6’lık sonuca baktıklarında karşılarında Fransa olduğunu belirterek, “Kimse çok üzülmesin, T

Özak EURO 2016 için ne dedi?

Spor Bakanı Faruk Özak, EURO 2016 şampiyonasını Fransa kazanmasının ardından bir açıklama yaptı.

Özak, kaybetmek güzel değil ama böylesine büyük organizasyonlarda 7-6’lık sonuca baktıklarında karşılarında Fransa olduğunu belirterek, “Kimse çok üzülmesin, Türkiye bu tip organizasyonları yapacak güçte, kapasitede , kalitede olduğunu burada gösterdi. Emeği geçen  herkese teşekkür ederim . Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza , Başbakanımıza , Federasyonumuza herkese teşekkür etmek lazım” dedi.

Bu işin peşini bırakmayacaklarını ifade eden Özak, “Taahhütlerimiz şampiyona alınsa da alınmasa da mutlaka yapılacaktır. Gerek ulaşım, altyapı olarak gerek statlarımız olarak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın .Ev sahibi Fransa’ya da başarılar dilerim. Bunun özellikle altı çizilmesi gerekiyor. Kesinlikle taahhütler aynı şekilde yerine gelecektir. Türkiye zaten Avrupa’nın 6. ekonomisine sahip, bütün bu dünya krizine rağmen büyüyen bir ülke” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor