''Oyundan kopmadık ve kazandık''

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek 48. Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Trabzonspor'da başkan Sadri Şener, 17 yıl aradan sonra bu mutluluğu tekrar yaşadı. Trabzonspor'da 10 Şubat 2008'de tarihinde yapılan 56. O

''Oyundan kopmadık ve kazandık''

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek 48. Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Trabzonspor'da başkan Sadri Şener, 17 yıl aradan sonra bu mutluluğu tekrar yaşadı.

 Trabzonspor'da 10 Şubat 2008'de tarihinde yapılan 56. Olağan Genel Kurul'da 15 yıl aradan sonra yeniden başkanlık görevini üstlenen Sadri Şener, 17 yıl aradan sonra tekrar kupa sevinci yaşadı. Trabzonspor, Sadri Şener'in kulüp başkanlığı döneminde, 1991-92 sezonunda ilk maçta deplasmanda 3-0 yenildiği Bursaspor'u, sahasında 5-1 yenip büyük bir zafere imza atarak kupayı müzesine getirmişti.

 17 yıl aradan sonra kupa mutluluğu yaşadığını belirten Şener, "Kupayı kazandığımız için çok mutluyum. Kendi döneminde ikinci kez Türkiye Kupası sevincini yaşıyorum. Kupayı aldığımız için çok mutluyuz'' dedi. Bordo-mavili takımın iyi bir futbol ortaya koyduğunu ifade eden Şener, "Her iki takımı da kutluyorum. Alex, çok özel bir oyuncu. Maçta öne geçtiler, ancak biz kopmadık ve kupayı kazandık" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor