Ortahisar Kanuni’den tarihi başarı

Ortahisar Kanuni FK, Tokat’ta yapılan U-19 Futbol takımları şampiyonasında şampiyon oldu.

Ortahisar Kanuni’den  tarihi başarı

Haber61 - Haber Servisi - Tokat’ta yapılan U-19 Futbol takımları şampiyonasında Ortahisar Kanuni takımı şampiyon olarak Türkiye 4’lü finallerine kalarak büyük başarıya imza attı.


Tokatta düzenlenen U-19 Futbol şampiyonasında Sivas Demirspor’u 2-0 mağlup ederek, şampiyona da Samsun temsilcisi Kadiköy’ü 4-2 mağlup ederek finale yükselme başarısı gösterdi. Final müsabakasında Sivas Demirspor ile karşı karşıya gelen Ortahisar Kanuni futbol takımı final maçını da 2-0’lık  skor ile kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Bu sonuçla Ortahisar Kanuni Futbol takımı Türkiye U-19 kategorisinde 4 takım arasına girmeyi başardı.

Haber 61.Net’e açıklamalarda bulunan Ortahisar Kanuni Futbol kulübü antrenörü Kamil Aydın yaptığı açıklamada  Trabzon futbolunu çok iyi temsil ettiklerini belirterek, güçlü takımlar olan Sivas Demirspor Samsun Kadıköy gibi takımları eleyerek final grubuna kalmamız bizim açımızdan son derece önemliydi.

Kulübümüzü 4 yıl gibi kısa bir süre içerisinde Trabzon’da ki seçkin kulüpler arasına soktuk. Çok çalışarak büyük bir özveri ve emek harcadık. Sonuçta emeğimizin karşılığını aldık. Bu başarı ekip halinde kazanılmış bir başarıdır. Yönetim kurulumuz hocalarımız ve sporcu ekibinin uyumu ile gelen bir başarı oldu.

Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü olarak hedeflerinin büyüdüğünü ifade eden Aydın, bundan sonra artık gerek U-19’da gerek diğer takımlarımızla hem Türkiye şampiyonluğu hem de Trabzon’dan Türk futboluna yetiştirmek olduğunu dile getirdi.
Ortahisar Kanuni Futbol takımı 4 takımlı Türkiye Şampiyonasında  Ankara Hacettepe, Diyarbakır DSİ, İstanbul Erokspor  takımları ile mücadele edecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor