Ortahisar Kanuni’den büyük başarı

Sivas'ta düzenlenen şampiyonada Ortahisar U19 takımı Türkiye 2.sı oldu.

Ortahisar Kanuni’den büyük başarı
Tokat'ta düzenlenen U-19 Futbol şampiyonasında rakiplerini yenerek Türkiye 4’lü finallerine kalan ve büyük başarıya imza atan Ortahisar Kanuni Yarı Final karşılaşmasında rakibini yenerek finale kaldı.

Türkiye U-19 kategorisinde son 4 takım arasına kalmayı başaran Ortahisar Kanuni Sivas 4 Eylül Dış Sahada İstanbul Erokspor ile karşı karşıya geldi. Normal Süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmada 15’er dakikalık 2 uzatma devresi oynandı. Uzatmalarda rakibini 3-2 mağlup eden Ortahisar Kanuni finale kaldı. Final mücadelesi adeta nefes kesti.

Karşılıklı ataklarla geçen mücadele de gülen taraf 1-0’lık skor ile Hacettepe oldu.
Ortahisar Kanuni U19 takımı bu sonuçla ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı. Maç sonunda futbolcuların üzgün oldukları gözlenirken çok iyi hazırlanmıştık ve böylesine önemli bir turnuvada ikinci olmak bile önemli ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor