Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü’nden büyük başarı

Trabzon 1. Amatör kümede mücadele eden Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nca düzenlenen turnuvada büyük başarı göstererek Türkiye 5.’si oldu.

Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü’nden büyük başarı

Haber61 / Spor Servisi

Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü altyapı oyuncuları, Türkiye genelinde düzenlenen ve çok sayıda takımın katıldığı yarışmalarda gösterdiği performansla dereceye girdi.


Başarılı kulüplere çeşitli ödüller verilirken Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü’nün ödülü, ASKF binasında düzenlenen törenle Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu temsilcisi ve Trabzon ASKF Başkanı Cahit Erdem tarafından Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü Başkanı Hüseyin Kayıkçı ve yöneticisi Ergun Hardaloğlu’na takdim edildi.

ASKF Başkanı Cahit Erdem törende yaptığı konuşmada, Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü’nün altyapı oyuncularına verdiği değer ve katkılarından dolayı Murat İskender ve Serkan Kılıç’a teşekkür etti. Gelecek yıllarda Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü’nün gelecek yıllarda daha büyük başarılara imza atacağına inandığını ifade eden Cahit Erdem, “Trabzonspor’dan sonra altyapı olarak Ortahisar Kanuni, Türkiye’nin gündemine her zaman damgasını vuracaktır. Gönül ister ki; diğer kulüplerimiz de altyapıya gereken önemi versin ve aynı başarılara imza atsın. Bir değerimiz olan futbola katkılarından dolayı yöneticilere ve oyunculara ASKF yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü Başkanı Hüseyin Kayıkçı, Trabzon’da futbol adına gelecek vaat eden olmanın gurur verici olduğunu söyledi. Ortahisar Kanuni Futbol Kulübü’nün altyapıdaki başarılarında Murat İskender ve Serkan Kılıç’ın desteklerinin göz ardı edilemeyeceğini kaydeden Kayıkçı, “Misyonumuz, Trabzon ve Trabzonspor için başarılı futbolcu yetiştirmektir. Bunun için ilk günkü gibi kararlılık ve hırsla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu görevimizi yerine getireceğimizden sonuna kadar eminiz” şeklinde belirtti.



 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler