Orhan Şam: TS'yi yenmeliyiz!

Gençlerbirliği'nin başarılı defans oyuncusu Orhan Şam, Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmak için Trabzonspor maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.Orhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırmızı siyahlı takımın sezonun ikinci yarısında iyi bi

Orhan Şam: TS'yi yenmeliyiz!

Gençlerbirliği'nin başarılı defans oyuncusu Orhan Şam, Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmak için Trabzonspor maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.

Orhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırmızı siyahlı takımın sezonun ikinci yarısında iyi bir çıkış yakaladığını ve Trabzonspor maçında da performanslarını devam ettirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Lig sıralamasında hala tehlikeli bölgede olduklarını belirten Orhan, ''Sezonun ikinci yarısıyla birlikte iyi oynamaya başladık. Performansımız yükseldi ve bir çıkış yakaladık. Tehlikeli bölgeden kurtulma adına Trabzonspor maçı çok önemli. Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmadan 3 puan alıp bir an evvel sıralamada üst sıralara tırmanmalıyız'' dedi.

Anadolu takımlarının geçen sezon ''Bursaspor'un şampiyonluğunu istemesi'' gibi bir durumun Trabzonspor için geçerli olmadığını ifade eden Şam, şu görüşleri dile getirdi:

''Giderek insanların düşünceleri değişiyor. '3 büyük, 4 büyük'' gibi düşünülmüyor. Artık izleyiciler, her takımın her takımı yenebileceğini biliyor. Maçlar öncesinde böyle şeyler kimsenin aklına gelmiyor artık. Trabzonspor'un iyi bir kadrosu var. İyi oynuyorlar. Bursaspor için söylenen; 'Anadolu takımları Bursaspor'un şampiyonluğunu istiyor' gibi bir durumun Trabzonspor için geçerli olduğunu düşünmüyorum. Trabzonspor büyük kulüp, şampiyonluk için yardıma ihtiyacı yok.''

Orhan, Trabzonspor maçının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları Türkiye Kupası yarı final maçına motive olacaklarını ifade ederek, kupayı kazanarak Gençlerbirliği'ni Avrupa'da temsil etmeyi istediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor