Orduspor'dan Trabzonspor yöneticisine kınama!

Orduspor kulübü mesaj yayınladı.

Orduspor'dan Trabzonspor yöneticisine kınama!
Haber61 Spor Servisi

Orduspor'un bugün küme düşmeyi garantilemesi sonrası Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın'ın sosyal medya üzerinden yaptığı 'Trabzon kümeye' diye bağıran takımlar kümeyi görmeye devam ediyor. Orduspor da küme düştü" paylaşımı Orduspor'dan tepki gördü.

Karadeniz ekibi sosyal medyadan yaptığı açıklamada konuyu Trabzonspor'a mal etmediklerini ancak bir açıklama beklediklerini kaydetti.

İşte o açıklama;

Trabzonspor başkan yardımcısı olduğunu öğrendiğimiz Nevzat Aydın isimli şahsın kulubümüzün Denizli Futbol A Spor ile oynadığı maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayı kınıyor, bu açıklamayı iyi ilişkiler içinde bulunduğumuz Türk futbolunun önemli bir kulübü olan Trabzonspor camiasına mal etmediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız. Ayrıca bu konuda Trabzonlular ve Trabzonspor camiasından bir açıklama beklemekteyiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor