'Orduspor kalitesini ortaya koydu'

Türkmen, 'Deplasmanda galip ayrılmamız Orduspor takımının kalitesini ortaya koymaktadır' dedi.Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, 'Deplasmanda yenik düştüğümüz maçtan galip ayrılmamız Orduspor takımının kalitesini or

'Orduspor kalitesini ortaya koydu'

Türkmen, 'Deplasmanda galip ayrılmamız Orduspor takımının kalitesini ortaya koymaktadır' dedi.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, 'Deplasmanda yenik düştüğümüz maçtan galip ayrılmamız Orduspor takımının kalitesini ortaya koymaktadır' dedi.

Karşılaşmanın 16. dakikasında yedikleri golle 1-0 yenik düştükleri maçı çevirdiklerini ve müsabakayı 2-1 kazanmayı bildiklerini kaydeden Türkmen,  yaptığı açıklamada şunları söyledi:

'Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmenin üzüntüsünü yaşamıştık. Camia olarak oldukça morallerimiz bozulmuştu. Açık söylemek gerekirse Boluspor maçına da bu moralle çıktık. İlk dakikalarda her iki takımın dengeli oyunu gözlemlendi. Ancak 16. dakikada bir anda golü kalemizde gördük. Sonrasında takım olarak erken toparlanarak 39. dakikada Muarrem ile eşitliği yakaladık. Ardından ise iyi başladığımız ikinci yarının 57. dakikasında Murat ile skoru 2-1'e getirmeyi başardık. Zor bir deplasmandan 3 puan ile ayrıldığımız için mutluyuz. Bugün bu sonuçtan sonra Orduspor takımının kaliteli bir ekibe sahip olduğunu bir kez daha gördük. Takımımız tecrübesiyle 1-0 yenik düştüğü maçı 2-1 kazanmasını bildi. Bütün futbolcularımı kutluyor. Bizlere bu galibiyeti hediye ettikleri için teşekkür ediyorum.'

Gelecek hafta Orduspor'un haftayı bay geçmesi nedeniyle takımın 10 günlük Antalya kampına gideceğini de belirten Türkmen, 'Bu sonuçla birlikle moral dolu bir 10 günlük süreç geçireceğime inanıyorum. İnşallah Antalya kampının ardından takımımız yeni bir çıkış yakalar' diye konuştu.

Türkmen, maç fazlasıyla ligin ikinci sırasında kendilerine yer bulduklarını ve diğer takımların sonuçlarını sabırsızlıkla beklediklerini de sözlerine ekledi.

Öte yandan, 52 Genç Taraftarlar Dernek Başkanı Murat Aydın, Orduspor'un Süper Lig yürüyüşünü emin adımlarla sürdürdüğünü söyledi.

Takımlarının Boluspor galibiyetiyle büyük bir moral bulduğunu da kaydeden Aydın, 'Bütün Ordulu esnaflarımızın Ordu'yu mor-beyaz bayraklarla süslemesini bekliyoruz. Kulübümüzün başlattığı bayrak asma kampanyasına herkesin destek vermesini istiyoruz' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor