Onur'dan BJK ve FB açıklaması

Trabzonspor'un başarılı eldiveni Onur Recep Kıvrak, Ankaragücü maçında ummadıkları şekilde puan kaybettiklerini belirterek, "Ancak bu doğal. Lig uzun bir maraton. Hem biz, hem rakiplerimiz puan kaybı yaşayacak" dedi. Beşiktaş ve Fenerbahçe maçında galibiy

Onur'dan BJK ve FB açıklaması

Trabzonspor'un başarılı eldiveni Onur Recep Kıvrak, Ankaragücü maçında ummadıkları şekilde puan kaybettiklerini belirterek, "Ancak bu doğal. Lig uzun bir maraton. Hem biz, hem rakiplerimiz puan kaybı yaşayacak" dedi.

 

Beşiktaş ve Fenerbahçe maçında galibiyeti hedeflediklerini söyleyen Onur, "Bu maçların ikisini de kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Beşiktaş maçı da Fenerbahçe maçı da bizim için çok önemli. Ancak lig maratonu herkesin bildiği üzre daha önemli bu yüzden Fenerbahçe maçını kesinlikle kaybetmemeliyiz ve öyle de olacak herkes görecek" dedi.

 

Onur, önemli olanın ligin sonunda zirvede yer alabilmek olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor