Onur ve Engin kitap tanıttı

Trabzonsporlu futbolcular Onur Kıvrak ile Engin Baytar, kitap tanıtımına katıldı..Trabzonlu yazar Esma Ala Türkmen'in ''Islak Ayak İzleri'' isimli yeni romanının Zorlu Grand Otel'de düzenlenen tanıtım törenine Trabzon Vali Vekili Aziz Mercan, Trabzon Vali

Onur ve Engin kitap tanıttı

Trabzonsporlu futbolcular Onur Kıvrak ile Engin Baytar, kitap tanıtımına katıldı..

Trabzonlu yazar Esma Ala Türkmen'in ''Islak Ayak İzleri'' isimli yeni romanının Zorlu Grand Otel'de düzenlenen tanıtım törenine Trabzon Vali Vekili Aziz Mercan, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Karadeniz Yazarlar Birliği Derneği Genel Başkanı İsmail Fandaklı, yazar ve edebiyatçılar ile bordo-mavili kaleci Onur Recep Kıvrak ile orta saha oyuncusu Engin Baytar da katıldı.

Törende konuşan Aziz Mercan, bir eser ortaya koyabilmenin, kültür hayatını zenginleştirmenin çok kolay olmadığını belirterek, bunu gerçekleştiren yazar Türkmen'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yazar Esma Ala Türkmen, katılımcılara kitabını imzaladı. Kitap imzalatanlar arasında bordo-mavili futbolcular Onur ile Engin de yer aldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor