Onur sahayı sedye ile terk etti

Kocaeli'de maçın uzatma dakikalarında çıktığı topta sakatlanarak yerde kalan Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak sahayı sedye ile terk etti.Trabzonspor'un kulüp doktoru Hakan Ayaz'ın yaptığı açıklamada: "Maçın son pozisyonunda yaptığımız mu

Onur sahayı sedye ile terk etti

Kocaeli'de maçın uzatma dakikalarında çıktığı topta sakatlanarak yerde kalan Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak sahayı sedye ile terk etti.

Trabzonspor'un kulüp doktoru Hakan Ayaz'ın yaptığı açıklamada: "Maçın son pozisyonunda yaptığımız muayeneler ve düştüğü pozisyonu incelediğimizde ön çapraz bağında sıkıntı görünüyor. Ama bu menüsküs de olabilir. Kesin bir şeyi çekilecek MR sonrasında söyleyebiliriz. Eğer ön çapraz bağında tam yırtık varsa tedavi süresi 6 ay. Kısmi yırtıklarda bu süre daha da azabiliyor ama kesin sonucu çekilecek MR sonrasında söyleyebiliriz"

 

Onur'un sakatlığı ile ilgili net bilgi çekilecek Mr sonrası belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor