Onur maça damgasını vurdu

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yapılan önemli maçın ilk yarısında tempo yüksek geçerken, ikinci yarı ev sahibi ekibin gol arayışlarına sahne oldu. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maça hızlı başlayan Fenerbahçe, 14. dakikada

Onur maça damgasını vurdu

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yapılan önemli maçın ilk yarısında tempo yüksek geçerken, ikinci yarı ev sahibi ekibin gol arayışlarına sahne oldu.

 

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maça hızlı başlayan Fenerbahçe, 14. dakikada bulduğu golle 1-0'lık üstünlüğü yakalarken, rakibi Trabzonspor da sarı-lacivertlilerin temposuna ayak uydurarak aradığı golü 23. dakikada buldu.

 

Ev sahibi sarı-lacivertli ekip attığı bir golün yanı sıra, ilk yarıda bordo-mavili ekip önünde yakaladığı çok sayıda gol pozisyonunu da değerlendiremedi.

 

Fenerbahçe ikinci yarıya ilk yarıdan farklı olarak daha temkinli başladı. İlk dakikaların ardından rakibini kendi yarı alanından çıkarmamaya çalışan sarı-lacivertliler Trabzonspor'a baskı kurdu. Bordo-mavili ekip ise savunmasının çıkardığı toplarla karşı ataklar yaptı.

 

Rakip kalede büyük baskı kuran Fenerbahçe'de, 79. dakikada Cristian'ın uzaktan sert şutunda kalecinin müdahalesi ve direğe çarpan top kornere çıktı.

 

Sarı-lacivertlilerin, uzatma dakikaları 4 dakika oynatılan maçta son ana kadar rakip kaleye yüklendiyse de galibiyet golünü atamadılar ve maç 1-1 sona erdi.

 

KALECİ ONUR KURTARIŞLARIYLA MAÇA DAMGASINI VURDU

 

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur, Fenerbahçe ataklarında başarılı kurtarışlarıyla maça damgasını vurdu.

 

Fenerbahçe'nin çok sayıda önemli atağında kalesini başarıyla koruyan bordo-mavili kaleci, performansıyla sonuca büyük etki yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor