Onur Kıvrak'a Başkan'dan ödül

Yaptığı kurtarışlarla rakiplerin korkulu rüyası haline gelen, kalesinde adeta devleşen ve bu başarıları neticesinde A Milli Takım’a seçilen Onur Recep Kıvrak, TrabzonCell’liler tarafından Nisan ayının en iyisi seçildi.“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışma

Onur Kıvrak'a Başkan'dan ödül

Yaptığı kurtarışlarla rakiplerin korkulu rüyası haline gelen, kalesinde adeta devleşen ve bu başarıları neticesinde A Milli Takım’a seçilen Onur Recep Kıvrak, TrabzonCell’liler tarafından Nisan ayının en iyisi seçildi.

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasının Nisan ayı sonuçları açıklandı. 1 Mayıs-15 Mayıs tarihleri arasında gönderilen SMS’lerin sonucunda Onur Recep Kıvrak, TrabzonCell aboneleri tarafından Nisan ayının en iyi futbolcusu seçildi. Genç kaleci Onur, ödülünü Fenerbahçe maçı için İstanbul’da kamp yapılan otelde Başkan Sadri Şener’in elinden aldı.

Nisan ayının en iyi futbolcusu seçilen Onur Recep Kıvrak duygularını; “Öncelikle her zaman bizlerin yanında olan taraftarımıza, beni böyle anlamlı bir ödüle layık gördükleri için çok teşekkür ederim. Bu sezonu aldığımız Ziraat Türkiye Kupası ile kapatıyoruz. En büyük isteğim yeni sezonda her iki kupayı da müzemize götürmek. Önümüzde bizi bekleyen Avrupa maçlarımız var. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek hem Türkiye, hem de Avrupa’da oynayacağımız maçlarda en iyi sonuçları almak istiyoruz. Taraftarımız yeni sezonda daha iyi bir Onur göreceklerinden emin olabilirler” şeklinde dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor