Onur Kıvrak iddialı konuştu!

Şampiyonluk göstergesi F.Bahçe maçı olacak. Saraçoğlu’ndan en kötü beraberlikle döneriz. Ama bence 3 puanı alır, rakiplerden ayrılırız’Trabzonspor’a Şenol Güneş’in en büyük armağanlarından biri o... Tecrübeli hocanın gelişiyle 3. kaleci kazağını bırakıp T

Onur Kıvrak iddialı konuştu!

Şampiyonluk göstergesi F.Bahçe maçı olacak. Saraçoğlu’ndan en kötü beraberlikle döneriz. Ama bence 3 puanı alır, rakiplerden ayrılırız’

Trabzonspor’a Şenol Güneş’in en büyük armağanlarından biri o... Tecrübeli hocanın gelişiyle 3. kaleci kazağını bırakıp Trabzonspor kalesini devraldı. Ardından A Milli Takım’a kadar yükseldi. Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında kalesinde sadece 10 gol gören ve Bordo-Mavili bayrağın ligin zirvesine dikilmesinde büyük pay sahibi olan Onur Recep Kıvrak, konuştu, şampiyonluk yolundaki en büyük rakip F.Bahçe’ye “Hodri meydan” dedi.

LİGE DAMGA VURACAĞIZ!

Ligin ilk yarısını hem futbol hem puan olarak çok iyi bir yerde bitirdik. Antalya kampındaki Werder Bremen ve Schalke maçlarında da Trabzonspor’un müthiş performansını herkes gördü. İyi gidiyoruz. Kupadaki Konya Şeker maçının ikinci yarısında kötü oynamamıza karşın 90 dakikayı 5-6 farkla bitirebilirdik. Brozek kardeşler ve Mehmet Çakır’ın transferi gücümüze güç kattı. İdman ve maç eksiği olan arkadaşlarımız da var. Ama normale döndüğümüzde ligin ikinci yarısına damgamızı vurup şampiyon oluruz.

‘YARIŞTA YALNIZ KALIRIZ’

Şampiyonluk göstergesi bana göre de Fenerbahçe maçı. Saracoğlu’ndan alacağımız en kötü sonuç beraberlik olur. Kadıköy’de alacağımız 1 puan bile bizi şampiyonluğa taşıyabilir. Fenerbahçe’yle aramızdaki 9 puan farkını koruduğumuz sürece sorun yok. Ama ben çok iddialıyım. Fenerbahçe’yi kendi sahasında yenip şampiyonluk yarışında yalnız kalırız.

 

96’NIN TEKRARI YOK

Trabzonspor olarak şampiyonluğu çok yakınız. Elimize kadar gelen fırsatı tepmek istemiyoruz. 1996 hatırlatmalarını duyuyorum. O yıl şampiyonluk altın tepsi içinde Fenerbahçe’ye verilmiş. Ama kimse boşuna beklemesin. Bu kez aynı hataya düşmeyiz. Bu bilinçle çok çalışıyoruz. Panik yapmayıp, sakin olursak lig sonunda hep birlikte kolbastıyı oynarız. Türkiye Kupası’nı ve Süper Kupa’yı kazandık. Şampiyonluk kupasını da havaya kaldırdığımızda seriyi tamamlayacağız.

FARK TRABZONSPOR'DA

Onur Kıvrak, “Trabzonspor mu çok iyi, diğer takımlar mı çok kötü” tartışmalarına da açıklık getiriyor: F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş ülkede sürekli şampiyon olan takımlar. Ben bu takımların kötü olduğuna inanmıyorum. Ama biz iyiyiz. Bu ince noktayı sanırım herkes kaçırıyor. Camia olarak bütünlük içerisindeyiz. 3 yıllık bir kadro iskeletine sahibiz ve bu yola baş koyduk... Bireysel olarak da Şenol hocamın verdiği şansı iyi değerlendirdim. Basamakları tek tek çıkıyorum. Daha öğreneceğim çok şey var. Sezon sonunda şampiyonlukla birlikte bir hedefim daha var. O da Şenol hocam gibi sezonu Türkiye Ligi’nin en az gol yiyen kalecisi olarak kapatıp tarihe geçmek.

 

BARÇA ÖRNEĞİ MUTLU EDİYOR’

Türkiye’de hücum futbolunu en iyi oynayan takım Trabzonspor. Barcelona’ya benzetiliyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Şenol Güneş de bizim için büyük şans. Müthiş tecrübesiyle sorunları tek tek eritiyor.

PAWEL’İN SAĞI, PİOTR’UN SOLU!

Onur Kıvrak, Polonyalı ikizler Pawel ve Piotr Brozek’i birbirinden nasıl ayırdıklarını da şöyle anlattı: Birinin sağ elinde dövme var, diğerinin sol elinde. Pawel’in burnu biraz daha toplu, diğerinin biraz daha uzun. Takıma çok çabuk uyum sağladılar. Glowaçki’nin de Trabzonspor’da olması onlar adına büyük şans. Trabzonspor’u hep birlikte mutlu sona taşıyacağız..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor