Onur ile ilgili yine bir senaryo haber

Trabzonspor'lu Selçuk İnan ve onun gibi bir çok önde gelen futbolcular üzerinde senaryo yazmaya devam eden ulusal basın bu kez Onur Recep Kıvrak ile ilgili senaryo kaleme aldı.Habertürk Gazetesi, Onur Recep Kıvrak'ı dünyanın dev takımlarından olan İngiliz

Onur ile ilgili yine bir senaryo haber

Trabzonspor'lu Selçuk İnan ve onun gibi bir çok önde gelen futbolcular üzerinde senaryo yazmaya devam eden ulusal basın bu kez Onur Recep Kıvrak ile ilgili senaryo kaleme aldı.

Habertürk Gazetesi, Onur Recep Kıvrak'ı dünyanın dev takımlarından olan İngiliz Manchester United'ın istediği ancak sakatlandıktan sonra tüm planlarının bozulduğunu yazdı.

İşte Habertürk Gazetesi'nin o haberi: "Trabzonspor'da kaleyi Tony Sylva'dan devraldıktan sonra müthiş çıkışıyla dikkatlerine üzerine çeken Onur Kıvrak'ın sakatlanması, kendisini bir süredir takip eden Manchester United cephesinde de üzüntü yarattı.

Onur Kıvrak'ın bu sezon başında Avrupa Ligi playoff turunda Liverpool karşısında sergilediği performanstan oldukça etkilenen Manchester United o tarihten bu yana genç file bekçisinin performansını büyüteç altına almıştı.

Onur'un A Milli Takım ve ligdeki tüm maçlarını takibe alan Manchester United'lı görevlilerin, son olarak Trabzonspor'un İzmit'te yaptığı Kasımpaşa karşılaşmasını da çıplak gözle izlediği ortaya çıktı.

Kasımpaşa maçından sonra Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanıp sezonu kapattığı haberine ulaşan Manchester Unitedlı gözlemcilerin durumu Alex Ferguson'a rapor ettiği bilgisine ulaşıldı"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor