'Onur için ağlayacak değilim'

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Euro 2012 şansımızı değerlendirdi, oyuncu tercihlerine değindi, çarpıcı sözler söyledi.A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde yapacakları iki maçta alacakları 6 puanın

'Onur için ağlayacak değilim'

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Euro 2012 şansımızı değerlendirdi, oyuncu tercihlerine değindi, çarpıcı sözler söyledi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde yapacakları iki maçta alacakları 6 puanın kendilerini önemli bir konuma getireceğini söyledi.

Ligtv'nin programına katılan ve burada soruları yanıtlayan tecrübeli teknik adam, ''Eğer önümüzdeki iki maçtan 6 puan alacak olursak önemli bir konumda oluruz. Her şey bizim elimizde olur. Başkalarına bağımlı kalmayız'' dedi.

Futbolcu tercihleri konusundaki soruyu yanıtlayan Guus Hiddink, ''Ben bireysel olarak futbolcularımı değerlendiririm. Form olarak bakarım'' diye konuştu.

Trabzonsporlu kaleci Onur'un sakatlanması konusundaki soru üzerine Hollandalı teknik adam, ''Bunun için oturup ağlayacak değiliz. Ben bundan şikayetçi değilim. Bir oyuncu sakatlandığında o onun şansızlığı. Bir oyuncu sakatlansa başka oyuncuya da şans doğar. Ben sürekli önüme bakarım'' dedi.

Avusturya karşısında herkesin daha iyi bir Türkiye izleme arzusu olduğunun hatırlatılması üzerine Guus Hiddink, şunları söyledi:
''Eğer bunu yapamazsak başkandan beni göndermesini isterim. Almanya karşısında tecrübeli oyuncularla oynadık, ancak kaybettik. Almanya karşısında herkes kaybedebilir. Biz Almanya ve Azerbaycan'a karşı tecrübeli oyuncularla oynadık, ancak bu tecrübe işe yaramadı. Büyük değil ancak kısmi bir değişime girdik. Kendini milli takıma adayan oyuncularla devam edeceğiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor