Onur Amerika'ya mı gidiyor?

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından yönetim seferber oldu.Onur'un tedavisinin en uygun koşullarda hızlı bir şekilde devam ettirilmesi için uğraş veren yönetimin Onur'un tedavisini Amerika'da devam ettirmesi yönün

Onur Amerika'ya mı gidiyor?

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından yönetim seferber oldu.

Onur'un tedavisinin en uygun koşullarda hızlı bir şekilde devam ettirilmesi için uğraş veren yönetimin Onur'un tedavisini Amerika'da devam ettirmesi yönünde düşüncesi olduğu öğrenildi.

Haber61'in aldığı bilgiye göre, Onur'un tedavisinin Amerika'da sürdürülmesi için kulüp yönetiminin düşüncesinin olduğu, ama netlik kazanan herhangi bir gelişme olmadığı öğrenildi.

Onur'un Amerika'ya gittiği taktirde bir kaç ay Amerika'da kalıp tedavisinin burada devam edebilme ihtimalinin de bulunduğu haber61'in öğrendiği bilgiler arasında.

Trabzonspor'un yakın çevresinden alınan bilgiye göre ise Onur'un moralinin gayet iyi ve taraftarın da kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan gayet memnun olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler