Onlar Trabzonspor'u ipten aldı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor'da, Brezilyalı oyuncular Jaja ve Alanzinho, özellikle ikinci yarıda takımlarına önemli katkı sağladılar.  Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncuları Jaja ve Alanzinho da birlikte gösterdikleri perf

Onlar Trabzonspor'u ipten aldı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor'da, Brezilyalı oyuncular Jaja ve Alanzinho, özellikle ikinci yarıda takımlarına önemli katkı sağladılar.

 

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncuları Jaja ve Alanzinho da birlikte gösterdikleri performansla ikinci yarıda takımlarına önemli puanlar kazandırdılar.

 

Ligde 10 golü bulunan Jaja, ikinci yarıda Ankaragücü, Sivasspor, Kayserispor ve Kasımpaşa maçlarında 1'er gol, 3 golü bulunan Alanzinho'da Manisaspor ve Gençlerbirliği maçında 1'er gol atma başarısı gösterdi.

 

Jaja'nın gol attığı söz konusu maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplayan bordo-mavililer, Alanzinho'nun gol attığı maçlarda 2 galibiyet ile 6 puan topladı. Böylece, ligin ikinci yarısında 18 puan toplayan Karadeniz ekibi, Jaja ve Alanzinho'nun gol attığı maçlarda 14 puan elde etti.

    

JAJA VE ALANZİNHO'NUN GOL ATTIĞI MAÇLAR

    

Jaja ve Alanzinho'nun ligin ikinci yarısında gol attığı maçlar ve alınan sonuçlar şöyle:

Trabzonspor-Ankaragücü (1-1).....: Jaja (1)

Sivasspor-Trabzonspor (2-3)......: Jaja (1)

Manisaspor-Trabzonspor (1-2).....: Alanzinho (1)

Trabzonspor-Kayserispor (3-3)....: Jaja (1)

Trabzonspor-Kasımpaşa (1-0)......: Jaja (1)

Gençlerbirliği-Trabzonspor (1-2).: Alanzinho (1) 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor