''Önemli olan Ts'nin başarısı''

  Trabzonspor'un başarılı stoperlerinden Giray Kaçar, yeniden yedek kulübesine döndüğü için üzgün olmadığını aksine bunun kendisini hırslandırdığını söyledi. Bordo-mavili takımın genç stoperi Giray Kaçar, yeniden yedek kulübesine döndüğü için üzgün olmadı

''Önemli olan Ts'nin başarısı''

 

 

Trabzonspor'un başarılı stoperlerinden Giray Kaçar, yeniden yedek kulübesine döndüğü için üzgün olmadığını aksine bunun kendisini hırslandırdığını söyledi.

 

Bordo-mavili takımın genç stoperi Giray Kaçar, yeniden yedek kulübesine döndüğü için üzgün olmadığını aksine bunun kendisini hırslandırdığını söyledi. Formayı geri almak için çok çalışacağını dile getiren başarılı futbolcu, "Önemli olan takımın başarısı. Rekabete hazırım. Ve rekabetin beni yukarı çekeceğini düşünüyorum" ifadesini kullandı.

 

Kaçar '' Yeter ki her maçta galip gelelim , kimin forma giydiği,  kimin kaç dakika oynadığı,  kimin yedek  beklediği önemli değil, sonuç skor tabelasında bize 3 puan kazandırdıysa gerisinin önemi yok'' dedi

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler