Önce Türkiye dedi son anda vazgeçti!

Kerem Demirbay Almanya Milli Takımı'nı seçti

Önce Türkiye dedi son anda vazgeçti!
Türkiye Futbol Federasyonu, Kerem Demirbay’ın milli takım konusundaki tercihi hakkında resmi bir açıklama yayınladı. Federasyon, futbolcunun Türkiye forması giyeceğini bildirdi. 

Bu konuyla ilgili Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de Demirbay’ın ay-yıldızlı formayı giymek istediğini dile getirdi. 

Ancak futbolcu, son dakikada Türkiye forması giymekten vazgeçti. Demirbay yaptığı açıklamada, "İki tarafa da ayıp olacak ama son dakika kararımı değiştirdim ve Almanya Milli Takımı’nı seçtim.Almanya kadrosuna çağrılmak benim için onur. Haberi aldığımda kulaklarıma inanamadım. Almanya tarafından seçilmek bana sürpriz oldu. Son bir yılda kendimi çok geliştirerek bu noktaya geldim.” ifadelerini kullandı.

Bu arada, Almanya Milli Futbol Takımı aday kadrosu da açıklandı. Açıklanan kadroda Emre Can'ın dışında Kerem Demirbay'ın da olması dikkat çekti. 

Gün içinde yaşanan bu flaş gelişmeyle ilgili futbolcunun kulübü Hoffenheim da bir açıklama yayınladı. Alman Kulübü, Kerem Demirbay'ın Almanya Milli Futbol Takımı'nı seçtiğini resmen duyurdu!

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor